Fortuna Sittard haalt Slowaaks international op in Lokeren

30 juli 2018, 17:33

Promovendus Fortuna Sittard heeft voor de zevende keer deze zomer een buitenlandse speler gepresenteerd. Verdediger Branislav Ninaj wordt overgenomen van KSC Lokeren en tekent een contract voor drie seizoenen. Bovendien heeft Fortuna de optie om die verbintenis met nog een jaar te verlengen.

De 24-jarige centrumverdediger is volgens technisch directeur Mustafa Aztopal een echte aanwinst. "We volgen Branislav al een hele tijd. We kennen hem al uit zijn tijd bij Slowakije Onder 21 en een speler met zijn kwaliteiten kunnen wij goed gebruiken. Hij is lang (1,91 meter), fysiek sterk, heeft ervaring op het hoogste niveau in België en hij weet hoe wij bij Fortuna willen spelen. In dat spel past hij prima. Toen we de kans kregen om hem vast te leggen hebben we die meteen gegrepen. Zijn bijdrage aan het elftal zal groot zijn, dan ben ik zeker van. Namens de hele club mag ik Branislav welkom heten bij onze familie en wij wensen hem uiteraard heel veel succes toe."

De Slowaak hoefde niet lang niet te denken toen Fortuna zich meldde. "Ik ken de Eredivisie en ik weet wat er gevraagd wordt. Met Fortuna krijg ik nu de kans om met te bewijzen in de Eredivisie. Geweldig! Toen ik hoorde van de interesse van Fortuna Sittard was het voor mij meteen duidelijk: daar wil ik voetballen. Hun verhaal was goed, niet alleen voor de korte termijn. Met het team moeten we zeker in de Eredivisie kunnen blijven. Misschien kunnen we zelfs verrassen. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk wedstrijden winnen, zodat de fans trots op ons kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen