Fulham sluit goaltjesdief Mitrovic weer in de armen

30 juli 2018, 18:51   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 19:03

Fulham is zeer verheugd dat het wederom in zee gaat met Aleksandar Mitrovic. De Servische spits speelde het afgelopen halfjaar ook al voor de club uit Londen en had een groot aandeel in de promotie naar de Premier League. Reden genoeg voor Fulham om hem nu te kopen van Newcastle United.

De gepromoveerde club uit Londen maakt de transfer op de eigen website bekend. Mitrovic speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis voor Fulham en scoorde twaalf keer in zeventien wedstrijden voor de club. Nu gaat hij proberen om ook in de Premier League zijn goals te maken, iets wat hem in drie seizoenen Newcastle United niet goed afging.

"Ik ben zeer blij en trots dat ik weer speler van Fulham ben", zegt de 23-jarige spits, die voor vijf seizoenen heeft getekend. "Ik houd echt van de supporters. De fans zijn geweldig en ik heb een heel goede band met ze. Dit is een grote club en afgelopen jaar hebben we historie geschreven. Hopelijk kunnen we dat nu weer doen. We hebben er vertrouwen in dat we een goed seizoen gaan draaien."

De veertigvoudig international van Servië, die onlangs op het WK actief was, is de vijfde zomeraanwinst van Fulham. Eerder kwamen onder meer André Schürrle en Jean Michaël Seri naar Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen