Gisteren gemist: Utrecht stunt, kritiek op Ajax en Arias

31 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 23:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 30 juli.

Zlatan schittert wederom en maakt eerste hattrick in VS

In de Verenigde Staten blijft men maar smullen van Zlatan Ibrahimovic. De 36-jarige Zweed speelt geregeld de sterren van de hemel in de MLS en daar was zondag op maandag (Nederlandse tijd) geen uitzondering op, want hij  maakte voor Los Angeles Galaxy zijn eerste hattrick.

Officieel: Utrecht stunt en haalt Zweeds international binnen

FC Utrecht heeft zich zoals verwacht versterkt met de Zweedse verdediger Emil Bergström. De 25-jarige achterhoedespeler liet zijn contract bij Rubin Kazan ontbinden en tekent nu verrassend voor drie seizoenen bij de Domstedelingen. Hij is al de vijfde aanwinst voor de hoofdmacht van Jean-Paul de Jong. "Voor zijn leeftijd heeft hij al heel veel ervaring. Emil is bovendien een echte persoonlijkheid."

NEC moest aanwinst Wolters voorlopig missen vanwege blessure

Slecht nieuws voor Randy Wolters: de zomeraanwinst van NEC is zwaargeblesseerd geraakt. Tijdens een training bij zijn nieuwe club liep de buitenspeler schade aan zijn binnenband van de rechterknie op, waardoor hij vermoedelijk zo'n vier maanden uit de roulatie ligt bij de Nijmegenaren.

Stekelenburg accepteert rol en verlengt contract bij Everton

Op 35-jarige leeftijd heeft Maarten Stekelenburg een nieuwe verbintenis getekend bij Everton. De Nederlandse doelman heeft met zijn club overeenstemming bereikt over een verlenging van twee jaar.

FIFPro: Ajax had de WK-gangers nog niet moeten inzetten

De FIFPro heeft kritiek op Ajax geleverd: het inzetten van Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico, Lasse Schöne en Dusan Tadic in de Champions League-ontmoeting met Sturm Graz was volgens de spelersvakbond een slechte zaak en zelfs 'gevaarlijk voor de gezondheid'. In een officieel statement vraagt de organisatie de aandacht voor het feit dat de spelers te weinig vakantie hebben gehad.

'PSV geeft Arias toestemming voor gesprekken met Atlético'

De transfer van Santiago Arias naar Atlético Madrid komt steeds dichterbij. De Eindhovenaren hebben de begeerde rechtsback toestemming gegeven om in onderhandeling te gaan met de Spaanse club, zo weet FOX Sports maandag te melden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen