Makkelie zal tijdens de Eredivisie vooral weer óp het veld staan

31 juli 2018, 09:20

Danny Makkelie was tijdens het gehele WK videoscheidsrechter en werd de laatste weken naar Qatar gestuurd om daar de VAR's op te leiden, toch zal hij tijdens de start van het Eredivisie-weekend gewoon weer óp het veld te zien zijn. "Mijn hoofdtaak is dat ik scheidsrechter op het veld ben", vertelde de man die in Rusland de meeste duels als VAR mocht fungeren van al zijn collega's.

Tijdens de opening van het VAR-centrum ging de de arbiter, die in de picture stond tijdens de opening in Zeist én 's avonds bijvoorbeeld ook nog aanschoof bij de talkshow M, in op zijn rol voor komend seizoen in Nederland. Voornamelijk zal hij weer actief zijn óp het veld, maar ook gaat hij in Nederland een rol spelen als supervisor op het gebied van video-arbitrage.

Al zal dat laatste niet ten koste gaan van zijn huidige werkzaamheden, maar vooral daarnaast komen. "Ik kan ook op zaterdag fluiten en op zondag VAR zijn, of andersom. We krijgen het gewoon wat drukker", aldus de scheidsrechter tegenover het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen