Slagvaardig Almere City legt ook stagiair Luckassen een jaar vast

31 juli 2018 – Almere City FC heeft zich versterkt met Kevin Luckassen. De aanvaller liep een stage in Flevoland en heeft dat afgelopen week dusdanig goed gedaan, dat de club in elk geval komend seizoen met hem verder wil. Hij tekent dan ook een contract voor één jaar en is alweer de elfde zomeraanwinst. 

Slagvaardig Almere City legt ook stagiair Luckassen een jaar vast

In Almere komt hij zijn broertje van Samuel Brobbey, die in de B1 speelt van FC. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor het Engelse Northampton Town, eerder al voor Ross County FC (Schotland), FC Slovan Liberec (Tsjechië), Sankt Pölten (Oostenrijk). Toch debuteerde hij ooit namens AZ in het profvoetbal en met deze move keert hij dus terug op Nederlandse gronden.

"Na omzwervingen in het buitenland is Kevin aangesloten bij Almere City FC om zijn carrière te rebooten", legt technisch directeur Robert Maaskant uit. "Hij is een sterk gebouwde en snelle speler, die in de voorhoede multifunctioneel inzetbaar is." Eerder versterkte de club uit de Eerste Divisie zich met onder anderen Youri Loen, Tim Receveur, Niek Vossebelt, Edoardo Soleri en Ricardo Kip.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd