NAC verliest voor vierde keer op rij, ook nederlaag De Graafschap

31 juli 2018, 21:16

NAC Breda blijft maar verliezen in de voorbereiding. De ploeg van Mitchell van der Gaag ging dinsdagavond voor de vierde keer op rij onderuit, omdat het Turkse Konyaspor te sterk was. De Graafschap wist zich niet te herstellen van de eerdere oefennederlaag tegen de IJsselmeervogels.

NAC Breda - Konyaspor 1-2

NAC maakte tegen Konyaspor direct gebruik van hun kersverse aanwinst Arijanet Muric (foto). De Bredanaars moesten lang op hun beoogde eerste doelman wachten, maar het geduld werd vandaag (dinsdag) beloond. Muric wordt dit seizoen gehuurd van Manchester City. Een paar uur na het afronden van de huurdeal maakte de negentienjarige Zwitser zijn eerste minuten voor de Parel van het Zuiden. Hij had een basisplaats, maar gelukkig was zijn debuut niet. Het leek erop dat Muric halverwege geblesseerd achterbleef in de kleedkamer. In de tweede helft nam Karol Niemczycki de honneurs onder de lat waar, maar de Pool moest twee keer vissen. Het was Adis Jahovic die de 1-0 van Mitchell te Vrede ongedaan maakte, en niet veel later zette Jens Jonsson NAC op achterstand. Zij legden de kwetsbaarheid achterin van NAC bloot. Bovendien was het voor NAC de vierde nederlaag op rij.

De Graafschap - Aris Thessaloniki 0-1

Agil Etemadi had een hoofdrol in het oefenduel met Aris Thessaloniki. De doelman liet door een blunder het enige doelpunt van de oefenwedstrijd door. Een schot van Nicolas Colazo glipte zo door de handen van Etemadi. Maar de sluitpost zorgde er ook voor dat de Griekse promovendus niet verder uit kon lopen, want hij stopte nog in de eerste helft een penalty. Aan de andere kant kregen Fabian Serrarens, Jordy Thomassan en Javier Vet kansen op de gelijkmaker, maar die viel niet en blijven de Superboeren na de nederlaag van zaterdag tegen IJsselmeervogels wederom zonder oefenzege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen