Fortuna sluit voorbereiding teleurstellend af, zege voor Heracles

31 juli 2018, 22:27

Fortuna Sittard heeft dinsdag zijn voorbereiding afgesloten met een gelijkspel tegen de amateurs van Barendrecht. De Limburgers verspeelden een 0-2 voorsprong na een rode kaart. Heracles Almelo had weinig moeite met het beloftenteam van Rosenborg. 

Barendrecht - Fortuna Sittard 2-2

Fortuna Sittard heeft de voorbereiding teleurstellend afgesloten. De Eredivisie-promovendus kwam tegen Barendrecht, dat speelt in de Tweede Divisie, niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De ploeg die zaterdag nog met 2-0 verloor van Bayer Leverkusen was voor dinsdagavond behoorlijk veranderd. De teleurstellende remise voor een groot deel te danken aan de rode kaart van Ruben Ramirez. Na een tackle met gestrekt been mocht hij gaan douchen. Op dat moment stond Fortuna met 0-1 voor dankzij Amadou Ciss. Met een mannetje minder maakte Finn Stokkers ook nog 0-2, maar Fortuna had het lastig met tien man en konden de Limburgers een gelijkspel niet voorkomen.

Heracles Almelo - Jong Rosenborg 5-0

Heracles Almelo kende een makkelijke avond tegen Jong Rosenborg. Frank Wormuth hield veel beoogde basisspelers op de bank en gaf aanwinsten Alexander Merkel en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336298/heracles-doelman-zeinstra-stopt-per-direct-az-s-bucker-opvolger/,_blank,Koen Bucker] hun eerste minuten in Almelose dienst. Doelman Bucker zat er meteen lekker in na een goede redding op een schot van de Noren. Silverster van der Water was de grootste uitblinker met drie doelpunten, met twee treffers deed Vincent Vermeij ook een duit in het zakje. Heracles mag woensdag echt aan de bak, als het Fiorentina treft in Apeldoorn.

Lees ook: NAC verliest voor vierde keer op rij

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen