Zagreb samen met Skendija en Trnava naar derde voorronde

31 juli 2018, 23:56   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 00:00

Dinamo Zagreb (Kroatië), Škendija 79 (Macedonië) en Spartak Trnava (Slowakije) mogen blijven hopen op deelname aan de Champions League. De drie clubs overleefden dinsdag de derde voorronde van de Champions League. Zij zijn door hun resultaten in ieder geval verzekerd van de groepsfase van de Europa League.

Voor Zagreb was de return een routineklusje, wan de Kroaten hadden Hapoel Be'er Sheva al op een 5-0 nederlaag getrakteerd. In Israël eindigde de return in 2-2. Škendija 79 speelde in Moldavië gelijk tegen Sheriff Tiraspol (0-0) en dat was voldoende na de 1-0 overwinning van vorige week. Spartak Trnava kwam in eigen huis goed weg. Na de 0-2 van vorige week in Polen verloren de Slowaken dinsdagavond met 0-1.

Omdat deze drie clubs de kampioen van hun land zijn, zouden ze in de play-offs tegenstander kunnen worden van PSV. Eerst dienen zij de derde voorronde te overleven. Zagreb treft Astana of Midtjylland, Škendija 79 speelt tegen Red Bull Salzburg en Trnava gaat spelen tegen Rode Ster Belgrado of Suduva.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen