Problemen in Den Bosch: "Meer hebben we er op dit moment niet"

1 augustus 2018, 09:45

Ondanks een nieuwe clubeigenaar gaat de voorbereiding bij FC Den Bosch niet van harte. De selectie telt voorlopig maar veertien man en van amateurclub OJC Rosmalen werd moeizaam gewonnen. "Dit is was het is", aldus de realistische trainer Wil Boessen.

"Meer hebben we er op dit moment niet", zegt FC Den Bosch-trainer na afloop van de met 2-3 gewonnen pot tegen amateurclub Rosmalen tegen het Brabants Dagblad. "Dit is wat het is."

FC Den Bosch werd vorige week overgenomen door Kakhi Jordania, maar echte versterkingen zijn nog niet verschenen in Brabant. Ook de geblesseerde Jens van Son wacht af. "Ja, het is op dit moment heel mager. We weten dat er versterkingen komen, maar we weten niet wanneer en wie."

Van Son geeft aan dat versterkingen echt nodig zijn. "Nu moeten er veel te veel jongens keer op keer negentig minuten spelen." Jordania heeft nog een maandje om met nieuwe spelers over de brug te komen. Dan sluit de transfermarkt, al zal Den Bosch liever eerder nieuwe namen zien. Het seizoen begint namelijk al over twee weken, als FC Den Bosch afreist naar Volendam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen