Mourinho plots lovend over zijn team: "Fenomenaal"

1 augustus 2018, 10:51

José Mourinho klaagde de afgelopen dagen volop over zijn incomplete selectie, maar na afloop van de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Real Madrid in de International Champions Cup was de Portugese oefenmeester plots lovend. "Ook buiten het veld hebben ze zich als ware professionals getoond."

Op de clubwebsite van Manchester United steekt Mourinho zijn waardering voor het elftal niet onder stoelen of banken: "Jongens als Herrera, Bailly, Darmian en Mata waren fenomenaal", klinkt het vol lof. "Ook buiten het veld hebben ze zich als ware professionals getoond." Eerder deze week was Mourinho minder goed gemutst. Toen was het feit dat hij veel WK-gangers miste tijdens de voorbereiding een heikel punt voor de Portugees.

Hij kan achteraf tevreden zijn met de behaalde resultaten in de Verenigde Staten. "We hebben gelijkgespeeld tegen AC Milan en gewonnen van Real Madrid. Tegen Liverpool had het team het moeilijk en kwam de scheidsrechter net uit een honkbalwedstrijd, dus ik denk dat we de best mogelijke resultaten hebben behaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen