Bruggink snapt Blind niet: "Word eerst maar kampioen"

1 augustus 2018, 10:47   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 16:09

Arnold Bruggink begrijpt niet dat Daley Blind zich heeft uitgesproken over een mogelijke huldiging bij een kampioenschap van Ajax. In zijn column in Voetbal International uit Bruggink zijn onbegrip. "Blind had zich de impact daarvan moeten realiseren."

Blind keerde deze zomer na vier jaar Manchester United terug bij Ajax. Sinds zijn vertrek pakten de Amsterdammers geen enkele prijs. In een interview gaf Blind aan dat als Ajax kampioen zou worden, hij graag gehuldigd wil worden op het Museumplein. Bruggink, die zelf met PSV driemaal de landstitel pakte, vindt de woorden van Blind te voorbarig. "Word eerst maar eens kampioen voor je je druk gaat maken over de huldiging."

De oud-international snapt niet dat Blind zich zo uitspreekt over een huldiging. "Het verbaast mij dat een ervaren rot als Daley Blind zich heeft laten verleiden tot de uitspraak", schrijft hij in VI. "Natuurlijk heeft hij een veel langer interview gegeven, maar uitgerekend die ene opmerking wordt er dan weer uitgelicht. Blind had zich de impact daarvan moeten realiseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen