Lima niet met Emmen mee naar Eredivisie: "Heb er vrede mee"

1 augustus 2018, 16:08

De 28-jarige verdediger Josimar Lima was het afgelopen seizoen een van de dragende krachten van het promoverende en geschiedenis schrijvende FC Emmen. De verdediger gaat niet met de Drentenaren mee de Eredivisie in, want Emmen wilde zijn contract niet verlengen. Lima tekende dinsdag een contract bij het Finse Lahti.

In gesprek met Dagblad van het Noorden wordt duidelijk dat Lima Emmen niets verwijt. "Ik ben er trots op dat ik deel uitmaakte van de selectie die historie schreef in Emmen. Ik heb er vrede mee, koester geen enkele wrok dat ik uiteindelijk geen contractverlenging heb gekregen."

De stopper hield stiekem al een beetje rekening met het feit dat hij niet mee zou gaan naar het hoogste niveau. "Ik heb me er nooit blind op gestaard. We hadden eigenlijk al voor de play-offs afscheid van elkaar genomen. Maar toen kwam de promotie. De euforie. Dan is het allemaal leuk. Ach, ik weet toch hoe het werkt in de voetballerij."

FC Emmen zit verder niet stil voordat het begint aan de allereerste Eredivisie-wedstrijd ooit. Jason Bourdouxhe, Luciano Slagveer, Wouter Marinus, Jaraf Arias en Delano Grootenhuis werden al aangetrokken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen