Ten Hag: "Standard Luik is een sterkere tegenstander"

1 augustus 2018 – Erik ten Hag toonde zich tevreden na de bereiken van de derde voorronde van de Champions League. Ajax had woensdagavond in de return weinig moeite met Sturm Graz (1-3) en weet zich zo verzekerd van in ieder geval de poulefase van de Europa League. "Mijn eerste opdracht was dat we weer Europa in moesten, maar we willen meer."

Ten Hag: "Standard Luik is een sterkere tegenstander"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Ajax moet nog twee voorrondes overleven voor het bereiken van de poulefase van de Champions League. Eerstvolgende tegenstander is Standard Luik. "Dat is een sterkere tegenstander. Tegen deze ploeg zal het beter moeten dan vandaag (woensdag, red.) en vorige week", zegt Ten Hag tegen Ziggo Sport. "We verder uitbouwen."

Ten Hag zag Sturm meer uit zijn schulp kruipen dan vorige week. Maar Ajax kwam nooit in Oostenrijk nooit in de problemen. "Ik denk dat wij de overheersende partij waren. We hebben continu gecontroleerd en gedomineerd. We zijn voor de winst en de goals gegaan. Dat is ons gelukt."

Reacties

Ajax

gerelateerd