Huntelaar nú wel trefzeker: "Elk doelpunt is bevrijdend"

1 augustus 2018 – Waar hij in het heenduel met Sturm Graz opviel door het missen van kansen, was Klaas-Jan Huntelaar woensdag twee keer trefzeker. Met zijn beide treffers had de spits een groot aandeel in de overtuigende 1-3 zege. "Ik denk dat ik lekker speelde. Net als het hele team en dat is het belangrijkste", aldus Huntelaar.

Huntelaar nú wel trefzeker: "Elk doelpunt is bevrijdend"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

The Hunter opende de score na een knappe aanname en een wat gelukkige afronding.  In de slotfase maakte hij met een wippertje over doelman Jörg Siebenhandl de derde van Ajax. "Het is ook lekker dat ik die ballen zelf maak. Elk doelpunt is bevrijdend", zegt Huntelaar tegen Ziggo Sport. "Als spits wil je zoveel mogelijk scoren, maar de vorige wedstrijd lukte dat niet."

Dankzij zijn doelpunten is Ajax in ieder geval verzekerd van de poulefase van de Europa League. "Dat is een klein succesje, maar wij willen meer. We gaan ons focussen op de volgende twee wedstrijden tegen Standard Luik. Daarin zullen we nog beter voor de dag moeten komen."

Lees ook: Ten Hag: "Standard Luik is een sterkere tegenstander"

Reacties

Ajax

gerelateerd