PEC zoekt spelers: "Verdediger en aanvaller hebben prioriteit"

2 augustus 2018, 12:25

PEC Zwolle is nog niet klaar op de transfermarkt. De ploeg uit Overijssel nam deze week afscheid van twee spelers en wil daardoor ook nog twee spelers gaan toevoegen aan de selectie. John van 't Schip hoopt in ieder geval op een verdediger en een aanvaller.

Deze week vertrokken bankzitters Erik Bakker (De Graafschap) en Erik Israelsson (Vålerenga IF) bij PEC. Van 't Schip hoopt dat er daardoor ruimte is voor enkele aanwinsten. "Een verdediger en een aanvaller hebben wat dat betreft prioriteit. We hebben geen tweede spits achter Mike van Duinen. Daar zijn we naar op zoek. Een type die het liefst meerdere posities kan bekleden", zegt hij tegen de NOS. Daarnaast hoopt hij dat de sterkhouders blijven. "Er gaan niet ineens nog vijf spelers weg. Hooguit één of twee, denk ik. Wij zijn daar wel op voorbereid."

PEC versterkte zich deze zomer al met Darryl Lachman, Denis Genreau, Gustavo Hamer, Kenneth Paal, Mike van Duinen, Zian Flemming, Vito van Crooy en Clint Leemans. Laatstgenoemde heeft het naar zijn zin bij zijn nieuwe club. "Ik ben in een goed voetballende ploeg terechtgekomen. Dan gaat alles gemakkelijker. Bij VVV heb ik prachtige momenten beleefd, maar ik was toe aan een stap hogerop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen