De Jong: "Johan Cruijff Schaal leeft toch wel heel erg"

2 augustus 2018, 18:05

Luuk de Jong en de Johan Cruijff Schaal bleek in het verleden een goede match. Vier keer speelde de nieuwe aanvoerder van PSV om de Super Cup, even zo vaak stond hij met de schaal in zijn handen. Wat hem betreft komt er zaterdag tegen Feyenoord een vijfde bij. "Het leeft toch wel heel erg binnen de ploeg", zei De Jong donderdag op de persconferentie.

De Jong won de Johan Cruijff Schaal twee keer met FC Twente en twee keer met PSV. "Een prijs pakken kan direct een goed gevoel geven voor de rest van het seizoen", citeert het clubkanaal van PSV hun captain. De voorbereiding verliep in ieder geval prima, met oefenzeges op Galatasaray, Olympiakos Piraeus en Valencia. Ook de werkwijze van Mark van Bommel bevalt De Jong goed. "Onder de nieuwe trainer is het wat anders. Van Bommel zit er wat korter op maar de trainingen zijn leuk."

Van Bommels denkwijze past bij De Jong. "Het draait bij hem eigenlijk altijd om winnen en daar houd ik eerlijk gezegd wel van, die felheid. Ik denk dat je in de wedstrijden die we in de voorbereiding hebben gespeeld kunt terugzien wat we met PSV willen."

Lees ook: De Jong volgt Van Ginkel op als PSV-aanvoerder

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen