VVV-Venlo verleent medewerking aan vertrek Labylle naar NEC

2 augustus 2018, 16:33

VVV-Venlo laat Leroy Labylle naar NEC gaan. Beide clubs hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de linksback. De 27-jarige Belg had bij VVV weinig uitzicht op speeltijd. Labylle tekende in Nijmegen een driejarig contract.

Labylle speelde één seizoen in De Koel. VVV nam hem een jaar geleden over van MVV, maar de verdediger speelde enkel in de periode waarin Roel Janssen geblesseerd was. "We vonden niet dat we Leroy deze kans mochten ontnemen. Daarom hebben we onze medewerking verleend aan de transfer", zegt manager voetbal Stan Valckx op de website van de Venlonaren.

Bij NEC zijn ze blij met de komst van Labylle. "Leroy is een linksbenige vleugelverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan en die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat", aldus technisch directeur Remco Oversier op het clubkanaal van NEC. "Met zijn ervaring in zowel de Ere- als Eerste Divisie brengt hij meer senioriteit in onze defensie en weet hij precies wat er gevraagd wordt van het spelen op dit niveau."

In de gesprekken met NEC kreeg Labylle een goed gevoel. "De visie van de trainer, die graag aanvallend en vermakelijk voetbal wil spelen met het mes tussen de tanden, sluit perfect aan bij het type speler dat ik ben en ik denk hier dan ook echt op mijn plaats te zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen