Van Persie begrijpt de minachting over Super Cup niet

2 augustus 2018, 17:07

Robin van Persie begrijpt weinig van minachtende geluiden over de Super Cup. De kersverse aanvoerder van Feyenoord speelt zaterdag tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal en voor hem is dat een echte prijs. "We zien dit als een finale", zei Van Persie donderdag op de persconferentie.

"Ik heb niet heel veel wedstrijden gespeeld om de Super Cup. Maar ik heb nooit echt begrepen dat er iets heerst van: het is maar de Super Cup. Dit is de bekerwinnaar tegen de kampioen, in mijn ogen is dat een serieuze cup. Ik heb deze prijs een keer mogen winnen met Arsenal en Manchester United. Ik zie het als een grote prijs en begrijp de gedachte van de media en andere mensen niet echt. Ik deel dat helemaal niet."

Bovendien is het duel voor Feyenoord een goede test om te kijken waar de bekerwinnaar van vorig seizoen staat. "Zeker weten. PSV is een goede ploeg. Het is een leuke, mooie wedstrijd met twee goede ploegen. Misschien heeft PSV licht het voordeel dat zijn thuis spelen. Maar dat mag geen excuus zijn."

Lees ook: De Jong: "Johan Cruijff Schaal leeft toch wel heel erg"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen