Til: "Scheidsrechter komt uit het oostblok, dat helpt ook niet"

2 augustus 2018, 23:56

Guus Til ergerde zich in de return tegen Kairat aan de arbitrage en de spelers van de Kazachse ploeg. AZ werd donderdagavond pijnlijk uitgeschakeld door Kairat. De Alkmaarders wonnen in de slotfase met 2-1, maar dat was veel te weinig na de 2-0 nederlaag van een week geleden.

AZ riep het onheil over zich af door al in de eerste helft een penalty te veroorzaken. Pantelis Hatzidiakos speelde te slap terug op doelman Marco Bizot, die met zijn actie Aderinsola Eseola ten val bracht in de zestien. De Macedonische scheidsrechter Dimitar Meckarovski wees naar de stip. "Ik weet niet of het een penalty was. De scheids kwam sowieso uit het oostblok, dat hielp ook al niet mee", zegt aanvoerder Til tegen RTL 7. "Die penalty kan ook nooit zo vallen, dat is gewoon een fout."

Na de voorsprong was Kairat vooral aan het tijdrekken. "Ik heb het niet gedaan, maar ik had echt de neiging om een paar... Maar laat ik dat maar niet zeggen", aldus de duidelijk gefrustreerde Til. "Het hoort erbij. Als ik geen aanvoerder was geweest, had ik hier ook zo gestaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen