Slutskiy: "We zijn nu nog studenten, nog geen professor"

2 augustus 2018, 23:55

Het resultaat van Vitesse stemt Leonid Slutskiy tevreden. De Arnhemmers wonnen met 3-1 van Viitorul en staan in de derde voorronde van de Europa League. Richting het tweeluik met FC Basel ziet Slutskiy voldoende ruimte voor verbetering.

"Ik droom er natuurlijk van dat we van het begin tot het eind zouden controleren", zegt Slutskiy tegen Omroep Gelderland. "Helaas verloren we de goal af en toe en kregen we een goal tegen. Aan de andere kant krijgen we natuurlijk wel heel veel kansen en raken we twee keer de lat. Ik denk dat we wel aanvallend voetbal hebben laten zien."

Slutskiy hoopt dat Vitesse per wedstrijd stappen zet. "We krijgen elke wedstrijd huiswerk mee. Ook nu is er veel materiaal om te analyseren. Maar we zijn nu nog studenten, nog geen professor. We moeten elke wedstrijd en elke training leren, leren en nog eens leren. Ik hoop dat we dan beter en beter worden."

Om de laatste voorronde van de Europa League te bereiken, moet Vitesse de komende twee weken afrekenen met FC Basel. "Dat is Champions League-niveau, dus een serieuze test. Maar we zijn er klaar voor."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen