Officieel: NAC voegt met Ilic vierde City-huurling toe aan selectie

3 augustus 2018, 15:08

NAC Breda huurt Luka Ilic dit seizoen van Manchester City. De deal is nu helemaal rond nadat de achttienjarige middenvelder moest wachten totdat het papierwerk in orde was. De talentvolle Serviër is de vierde speler die NAC tijdelijk overneemt van Manchester City. Ilic werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Rode Ster Belgrado, waarmee hij afgelopen jaar de titel pakte

"Met Luka hebben we een jonge talentvolle voetballer met veel potentie aan de selectie toegevoegd. Hij ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en heeft het afgelopen seizoen bij Rode Ster laten zien dat hij klaar is voor een vervolgstap in een nieuwe competitie", zegt technisch directeur Hans Smulders op de website van de Parel van het Zuiden. "We zijn blij dat we van zowel City als Luka zelf het vertrouwen krijgen om zijn ontwikkeling voor te zetten in Breda."

Smulders roemt Ilic' kwaliteiten. "Met zijn spelinzicht, creativiteit en aanvallende kwaliteiten is hij een uitstekende toevoeging op het middenveld. Daarnaast heeft hij een goede voorzet en kan hij ook uit de voeten als vleugelspeler."

NAC verzekerde zich eerder ook van City-huurlingen Paolo Fernandes, Erik Palmer-Brown en Arijanet Muric.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen