'Modelprof' Van Eijden keert definitief terug op oude nest

3 augustus 2018, 16:11   Bijgewerkt: 3 augustus 2018, 17:11

Bij AZ had Rens van Eijden geen belangrijke rol in de selectie en dus heeft NEC uitkomst geboden. De dertigjarige verdediger keert definitief terug op het oude nest en heeft voor drie seizoenen getekend, met de optie op nog een extra jaar.

Van Eijden werd al langere tijd in verband gebracht met een terugkeer bij NEC en vrijdag is er witte rook te zien boven De Goffert. "We zijn lange tijd bezig geweest met de komst van Rens", legt technisch directeur Remco Oversier uit. "Met Rens halen we een verdediger in huis die alles heeft waarnaar wij op zoek waren. Rens is naast een modelprof een échte leider, een winnaar pur sang en een topverdediger die weet wat er wordt gevraagd van spelen op het hoogste niveau in Nederland. Daarnaast kent hij de club van haver tot gort en weet hij dus ook precies wat er wordt gevraagd en verwacht van het spelen in de Bloedkuul."

De ervaren centrumverdediger speelde voor zijn periode in Alkmaar al meer dan tweehonderd wedstrijden voor NEC. "Ik kende de club natuurlijk al van binnen en buiten, dus ik weet wat hier gevraagd wordt en op welke manier ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. De afgelopen periode heb ik verschillende goede gesprekken gehad met de directie en de trainer, waarbij ik een goed beeld heb gekregen van de plannen en visie van de club voor de komende jaren. De ambitie om NEC terug te brengen naar waar zij hoort en de rol die zij daarin voor mij weggelegd zien sluiten perfect aan bij mijn persoonlijke ambities", zegt hij.

NEC is druk bezig op de transfermarkt en haalde donderdag al Leroy Labylle van VVV-Venlo.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen