Twente haalt Monsalve: "Dit is een grote club, ook in Spanje"

3 augustus 2018, 17:32

Het is weer raak voor FC Twente. Vrijdagmiddag maken de Tukkers bekend dat Nacho Monsalve zich verbonden heeft aan de Eerste Divisie-club. De centrumverdediger heeft voor een jaar getekend en wil de club terugbrengen naar de Eredivisie.

De 24-jarige Spanjaard komt uit de jeugdopleiding van Atlético Madrid, waar Diego Simeone hem in 2016 liet debuteren in het eerste elftal. Een echte doorbraak in Madrid bleef vervolgens uit, waarna hij Rayo Vallecano en Recreativo Huelva. Nu gaat hij dus het buitenlandse avontuur aan. "FC Twente is een grote club, ook in Spanje. Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen aan het team en zal er alles aan doen om de club weer terug te brengen waar hij hoort", zegt hij ambitieus."

Technisch directeur Ted van Leeuwen heeft veel vertrouwen in Monsalve. "Hij kan bij FC Twente opbloeien tot iets moois. Nacho kan centraal in de verdediging spelen en op de back-posities. Nacho komt uit de jeugdopleiding van Atletico Madrid en was op jonge leeftijd al een groot talent in Spanje."

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen