ADO, De Graafschap en Fortuna noteren matige resultaten

3 augustus 2018, 21:07

Het is niet de avond van de Eredivisie-ploegen geworden op de oefenvelden. Eerder vanavond ging Ajax al met 0-3 onderuit tegen VfL Wolfsburg en ook ADO Den Haag, De Graafschap en Fortuna Sittard hebben teleurstellende resultaten genoteerd.

ADO Den Haag - Aris Thessaloniki 0-2

ADO wist vrijdag in het eigen stadion niet te overtuigen. Aris Thessaloniki bleek met 0-2 te sterk, door twee goals in de tweede helft uit de omschakeling. Het duel tussen ADO en de Grieken lag nog even stil na een opstootje, maar werd al snel weer hervat. De ontmoeting van vanavond was de laatste oefenwedstrijd ADO voorafgaand aan het Eredivisie-seizoen.

Fortuna Sittard - Al-Taawoun FC 0-1

Ook Fortuna Sittard is in eigen land ten onder gegaan tegen een buitenlandse ploeg. Al-Taawoun FC uit Saudi-Arabië was met 0-1 te sterk. Liander Tawamba kroonde zich tot matchwinner.

De Graafschap - Al Jazira 1-1

De Graafschap heeft ondertussen met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Al Jazira van trainer Marcel Keizer. Youssef El Jebli hielp het team van Henk de Jong aan de leiding, maar Leonardo herstelde het evenwicht na een uur spelen. Bij De Graafschap stond aanwinst Erik Bakker in de basis.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen