Kamp Courtois bevestigt vertrekwens naar Madrid

4 augustus 2018, 13:30   Bijgewerkt: 4 augustus 2018, 16:10

Thibaut Courtois wil Chelsea graag verruilen voor Real Madrid. Zijn zaakwaarnemer Cristophe Henrotay bevestigt dat tegen The Sun. Hij zou graag dichter bij zijn kinderen willen zijn. Die wonen immers nog in Madrid. "Dit is een menselijke beslissing."

Courtois stond van 2011 tot 2014 onder de lat bij Atlético Madrid. Een akkoord tussen Chelsea en Real Madrid is er niet, terwijl de Engelsen volgens Henrotay wel al een bod hebben ontvangen. "Ik lees overal dat Chelsea zegt dat de keuze aan Courtois is", vertelt hij tegen het Engelse medium. "Maar hij heeft de club duidelijk laten weten dat een transfer naar Madrid voor hem de beste optie is. Het is begrijpelijk dat sommige mensen verontwaardigd zijn omdat hij wil vertrekken. Maar dit is een menselijke beslissing."

De Belg heeft nog maar een contract voor één jaar en loopt dus waarschijnlijk de volgende zomer gratis de deur uit. Hentoray waarschuwt Chelsea. "Ze kunnen nu een goed bedrag voor hem krijgen en een vervanger aantrekken of ze zullen volgende zomer hetzelfde moeten doen zonder zat ze nog geld voor hem krijgen."

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen