La Ling blijft Ajacied: "Vanwege de club, niet de mensen"

4 augustus 2018, 14:49   Bijgewerkt: 4 augustus 2018, 16:32

Tscheu La Ling stuit als eigenaar van AS Trencín op Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League. De oud-vleugelflitser speelde jarenlang voor Ajax en koestert ondanks geschillen uit het verleden nog de herinnering van zijn club.

Contact met Ajax heeft hij niet meer, vertelt de eigenaar van de Slowaakse club tegen De Telegraaf. Dat heeft te maken met de periode dat Johan Cruijff hem binnen Ajax wilde hebben. Steven ten Have, toentertijd voorzitter van de raad van commissarissen, was daar niet blij mee. Volgens La Ling riep Ten Have kwalijke dingen over Trencín en La Ling.

Daar is het laatste woord nog niet over gezegd, want er speelt momenteel een bodemprocedure tegen Ten Have. "Dat proces wordt altijd enorm vertraagd, want hij zal zich toch een keer moeten verantwoorden voor de onzin die hij heeft verkondigd."

Het zorgt er mede voor dat La Ling binnen Ajax niemand meer spreekt. "Met Ajax heb ik geen contact mee. Ik ben Ajacied, vanwege de club, niet de mensen. Ik blijf het jammer vinden dat een club met zo'n grote naam er maar niet in slaagt om een vaste plek in het Europese topvoetbal te krijgen."

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen