PSV met Rosario en Malen, Clasie start bij Feyenoord

4 augustus 2018, 17:16

Er verschijnen enkele opvallende namen aan de aftrap bij de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Bij de Eindhovenaren hebben Pablo Rosario en Donyell Malen een basisplaats, terwijl Jordy Clasie start bij de bezoekers.

Hirving Lozano voegde zich vanwege het WK later bij de selectie van PSV en is door trainer Mark van Bommel nog niet fit genoeg bevonden om te starten tegen Feyenoord. Daardoor krijgt Malen de kans in de voorhoede. Op het middenveld speelt Rosario terwijl er in de defensie drie nieuwe spelers te ontdekken zijn. Denzel Dumfries, Angelino en Nick Viergever beginnen alle drie.

Bij tegenstander Feyenoord is Justin Bijlow het nieuwe gezicht onder de lat en speelt Calvin Verdonk in de defensie. Op het middenveld staat de teruggekeerde Clasie in de basis. Jeremiah St. Juste komt in actie als rechtsachter en Sam Larsson vormt samen met Steven Berghuis en aanvoerder Robin van Persie de aanvalslinie. 

Het treffen begint om 18.00 uur en is live te volgen via FCUpdate.nl

Opstellingen

PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Rosario, Hendrix, Pereiro, Bergwijn, De Jong, Malen

Feyenoord: Bijlow; St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen