Van Persie blij: "Justin is een fantastische keeper"

4 augustus 2018, 22:17

Robin van Persie gaf voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV al aan dat de Johan Cruijff Schaal een serieuze prijs is en de spits van Feyenoord is dan ook blij dat zijn ploeg als winnaar uit de strijd is gekomen. Hij voelt zich goed na de gewonnen penaltyserie en is lovend over keeper Justin Bijlow.

"Een prijs is een prijs, dat geldt ook voor de Johan Cruijff Schaal", zegt Van Persie tegen FOX Sports. "Misschien speel je in de aankomende jaren wel helemaal niet meer voor de prijzen. Met dat in je hoofd moet je gewoon iedere kans die je krijgt om een prijs te pakken benutten." De aanvoerder beseft dat zijn ploeg ook wat geluk had in de penaltyserie. "Met strafschoppen is het natuurlijk altijd ergens een loterij. Als Angeliño 'm binnenschiet, is het ook klaar voor ons. Maar hij mist en daardoor kregen wij weer de kans. Dat maakt dit extra leuk."

Van Persie zag dat keeper Bijlow een belangrijke rol vervulde bij de serie en telkens in de goede hoek dook. "Justin is gewoon een fantastische keeper en dat geldt ook voor Kenneth Vermeer. Wat dat betreft hebben we echt geluk, met deze toppers in het doel. Wat Justin goed deed, is dat hij lang wacht. Daardoor had hij meer controle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen