Gisteren gemist: Seedorf naar Kameroen, prijs voor Feyenoord

5 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 4 augustus 2018, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 4 augustus. 

Officieel: Kali tekent bij NAC en verlaat FC Utrecht

NAC Breda heeft de gewenste versterking binnen. Anouar Kali komt over van FC Utrecht en tekent een contract in Brabant. De middenvelder is een welkome versterking voor de club uit Breda en gaat hoogstwaarschijnlijk concurreren met Gianluca Nijholt.

Van der Vaart gaat vriendin achterna en tekent bij Esbjerg

Rafael van der Vaart heeft dan toch een nieuwe club gevonden. De 35-jarige middenvelder gaat voetballen bij Esbjerg en tekent een contract voor één seizoen bij de Deense promovendus. Volgens zijn zaakwaarnemer is het nog niet uitgesloten dat hij daarna nog een jaar doorgaat. "Zolang hij kan voetballen, zal hij dat blijven doen."

Sportminister Kameroen: Seedorf bondscoach, Kluivert assistent

Clarence Seedorf wordt de nieuwe bondscoach van Kameroen. De trainer neemt Patrick Kluivert mee als assistent. Dat meldt de Kameroense minister van sport tenminste op een persconferentie. Voor Seedorf wordt het zijn eerste avontuur als bondscoach, terwijl Kluivert eerder al Curaçao onder zijn hoede had. 

PEC en VVV winnen van Eerste Divisie-teams, Emmen niet

Een week voor de start van de Eredivisie hebben PEC Zwolle en VVV-Venlo nog even vertrouwen getankt. Oefenwedstrijden tegen respectievelijk RKC Waalwijk en FC Volendam hebben overwinning opgeleverd voor beide Eredivisie-teams.

Feyenoord grijpt Johan Cruijff Schaal opnieuw via penalty's

Door de penalty's beter te nemen dan PSV heeft Feyenoord voor het tweede jaar op rij de Johan Cruijff Schaal weten te bemachtigen. Zaterdagavond in Eindhoven waren de negentig minuten zonder doelpunten niet om aan te zien, dus bood de strafschoppenserie direct na het laatste fluitsignaal uitkomst. Angeliño miste op matchpoint voor PSV, waarna de teruggekeerde Jordy Clasie het duel besliste door wel raak te schieten.

Liverpool legt Napoli op de pijnbank in oefenwedstrijd

Liverpool heeft zaterdagavond gehakt gemaakt van Napoli. Bij het debuut van keeper Alisson Becker werd de Italiaanse formatie op een 5-0 nederlaag getrakteerd. Georginio Wijnaldum maakt een van de Engelse doelpunten.

Van Bommel bevestigt dat PSV Sainsbury wil aantrekken

PSV jaagt inderdaad op de handtekening van Trent Sainsbury. De 26-jarige verdediger is in beeld als nieuwe centrale verdediger in Eindhoven, waar men rekening houdt met een vertrek van Nicolas Isimat-Mirin.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen