Real verwacht Modric: "Zien hem weer op 8 augustus"

5 augustus 2018, 09:22   Bijgewerkt: 5 augustus 2018, 12:14

Real Madrid-middenvelder Luka Modric wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer naar het Italiaanse Internationale. Zijn huidige trainer Julen Lopetegui wil daar achter niets van weten en houdt vol dat de Kroaat bij De Koninklijke blijft. 

"De voorzitter heeft gereageerd", laat Lopetegiu na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Juventus aan AS weten. Hij doelt daarmee op de uitspraak van Madrid-preses Florentino Perez. Die liet weten dat de WK-finalist alleen voor een bedrag van 750 miljoen weg mag. "Ik heb daar verder niets aan toe te voegen."

Ondanks de interesse van Inter, verwacht de opvolger van Zinedine Zidane de Kroaat gewoon in Madrid te zien. Momenteel geniet De Cruijff van de Balkan nog van zijn vakantie na de eindstrijd in Rusland. "We zien hem weer op 8 augustus", vertelt Lopetegiu. "Dan zullen we zien of hij op 15 augustus weer kan spelen." Die dag staat immers de strijd om de Europese Super Cup tegen Atlético Madrid op het programma.

Een eventueel vertrek van Modric naar Inter zou betekenen dat de houder van de Champions League wederom een sterspeler aan de Italiaanse competitie verliest. Eerder trok Juventus Cristiano Ronaldo al voor ruim honderd miljoen euro aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen