Rosario voorlopig basisklant: "Reken me nog niet rijk"

5 augustus 2018, 11:17

Jongeling Pablo Rosario kreeg zaterdag in de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal de kans van coach Mark van Bommel. Het is geen geheim dat PSV graag nog een middenvelder aantrekt, maar voorlopig lijkt Rosario verzekerd van minuten in het eerste elftal.

"Het is wel lekker, iedereen wil zoveel mogelijk spelen", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Het was voor mij in de voorbereiding zaak om te laten zien wat ik kan. Gelukkig resulteert dat in veel minuten. Maar ik reken me nog zeker niet rijk."

Als nieuwe middenvelder wordt vaak de naam van de Mexicaan Érick Gutíerez genoemd, maar van zijn komst is nog geen sprake. Mede daardoor stond de 21-jarige Rosario in de basis. Hij had van Van Bommel de taak gekregen om alles te op het middenveld te organiseren. "Het is onze taak om iedereen op scherp te zetten en Feyenoord onschadelijk te maken. Ik denk dat dat ook aardig gelukt is.

Het bleek niet genoeg voor de overwinning. Hij baalt daar flink van "Het is heel zuur, maar we hadden recht op meer. Ons spel heeft in ieder geval veel te bieden, dat nemen we mee naar volgende week." Dan staat de seizoensouverture tegen FC Utrecht op het programma. En wie weet begint Rosario dan opnieuw vanaf de aftrap.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen