Vormer tevreden in België: "Kan een goed boterhammetje eten"

5 augustus 2018, 12:24

International Ruud Vormer tekende deze zomer voor maar liefst vier seizoenen bij in België. De dertigjarige middenvelder had ook de kans om ergens anders bakken met geld te verdienen, maar besloot bij kampioen Club Brugge te blijven. "Het gras is niet altijd groener aan de andere kant."

"Ik had opties in die landen en die waren best oké", doelt Vormer in gesprek met Het Nieuwsblad waarschijnlijk op het financiële plaatje. "Maar blijkbaar was het totaalpakket minder dan hier." Vormer werd al twee keer kampioen bij Club Brugge en weet nog niet of hij daadwerkelijk tot 2022, wanneer zijn contract afloopt, bij de Belgen blijft.

Als hij jonger was geweest, was hij het avontuur aangegaan. "Mocht ik nu 25 of 26 jaar zijn zou ik de stap wel gezet hebben", bekendt hij. "Maar als ik nu naar Engeland zou gaan, zou het zijn om in de middenmoot of tegen degradatie te gaan spelen. Dat trekt me niet meer."

In Brugge heeft Vormer dan ook weinig te klagen. "Ik kan een goed boterhammetje eten. Het gras is niet altijd groener aan de andere kant." Sportief gaat het ook prima, want Vormer pakte met zijn club onlangs nog de Supercup en won de eerste competitiewedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen