Polak: "Merkte dat journalisten mij voor lul wilden zetten"

5 augustus 2018, 13:06   Bijgewerkt: 5 augustus 2018, 13:39

Oud-voetballer Sjaak Polak was in zijn hoogtijdagen als voetballer nooit te beroerd om een spraakmakend interview te geven. In gesprek met Staantribune vertelt de voormalig verdediger dat hij het journaille geregeld voor de gek hield. "Dat is mijn antwoord daarop."

Youtube-filmpjes met opmerkelijke uitspraken van Polak zijn er genoeg. De oud-speler van Sparta Rotterdam, ADO Den Haag en FC Twente had in de gaten dat hij als een soort clown werd gezien. "Ik merkte dat journalisten van tv-programma's mij voor lul wilden zetten door me telkens na afloop van wedstrijden voor de camera's te trekken", aldus de niet op het mondje gevallen ex-prof. "Dan heb je net verloren en komt er zo'n grappenmaker naar je toe die zo'n konijn onder je neus duwt."

Het was voor Polak de reden om met gelijke munt terug te slaan. "Dan denk ik dat je het niet helemaal snapt en vinden ze het raar dat je een dom antwoord geeft. Dat is mijn antwoord daarop." Het was uiteindelijk journalist Koert Westerman die in de smiezen had dat Polak een spelletje speelde. "Hij zei: 'Je loopt de boel te fucken.' Ik zei: 'Ja, dat klopt.' Je had hem moeten zien. De tranen rolden over de wangen. Op Koert na heb ik die journalisten zeventien jaar lang in de maling genomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen