Bayern München rekent af met zeer tegenvallend Man United

5 augustus 2018, 22:20

Over een kleine week begint het Premier League-seizoen van Manchester United, maar het is zeer de vraag of de Engelse grootmacht al klaar is voor het echte werk. Het team van José Mourinho speelde zondag helemaal niets klaar tegen Bayern München en verloor met 1-0.

In de Allianz Arena traden beide teams met sterke ploegen aan. Bij Bayern stond onder meer Arjen Robben in de basis, terwijl zomeraanwinst Fred de spelmaker was bij Manchester United. De Braziliaan kon echter niet voorkomen dat United een zeer pover optreden op de mat legde. United liet Bayern aan de bal en wist in negentig minuten voetbal niet één doelpoging te lossen.

Bayern kreeg ook niet veel kansen, maar scoorde na een uur spelen wel. Een goed aangesneden hoekschop van Thiago werd door Javi Martinez met een kopbal in de verre hoek gedeponeerd. Robben verschalkte doelman David De Gea in de slotfase eveneens, maar zijn schot werd afgekeurd wegens buitenspel. De Nederlander was het daar echter niet mee eens.

United begint vrijdag aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Leicester City. Donderdag verstrijkt de transferdeadline in Engeland en de topclub hoopt nog een verdediger aan te trekken. Harry Maguire, uitgerekend speler van Leicester, is de topkandidaat. Blijkt zijn komst onmogelijk, dan komen Toby Alderweireld en Jerry Mina in beeld.

Het Bayern van Niko Kovac heeft nog even om de puntjes op de i te zetten, aangezien de landskampioen het Bundesliga-seizoen pas op 24 augustus aftrapt. 1899 Hoffenheim komt dan op bezoek in de Allianz Arena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen