Koster: "Ik hoop dat Özbiliz snel alles voor elkaar heeft"

6 augustus 2018, 17:26

Adrie Koster ontvangt Aras Özbiliz met open armen met Willem II. De 28-jarige vleugelaanvaller traint al mee in afwachting van het papierwerk. Willem II werkt aan een huurdeal met zijn club Besiktas. "Het ziet er goed uit", zegt Koster.

"Ik hoop dat hij alles zo snel mogelijk voor elkaar heeft, zodat 'ie definitief kan aansluiten", zegt de Willem II-trainer tegen FOX Sports. "Op de training maakt hij een goede indruk. Hij is wat we nodig hebben, die versterking zochten we. Hij is honderd procent fit, dus dat is geen probleem. Hij mist nog wat wedstrijdritme. Özbiliz heeft een individuele actie en ervaring. Ik ben blij dat hij zich heeft gemeld."

Sol

Fran Sol is nog altijd eigendom van Willem II. Zolang de spits in Tilburg is, moet hij zich focussen op Willem II. Koster: "Wij moeten er natuurlijk klaar voor zijn op het moment dat er iets gebeurt. Er moet in dat geval een alternatief komen. Op dit moment heeft niemand zich concreet gemeld. We hebben niet de financiële middelen om een vervanger te halen voordat hij is vertrokken. Hij moet zich nu op Willem II concentreren zolang er niets gebeurt."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen