Ten Hag: "De bekende tactiek van België naar Nederland"

6 augustus 2018, 18:05

Erik ten Hag en Lasse Schöne zijn het oneens Michel Preud'homme, die Ajax tot favoriet heeft gebombardeerd voor het treffen met Standard Luik in de voorronde van de Champions League. Volgens Schöne en Ten Hag ontlopen de beide ploegen elkaar niet zoveel. "Dit is de bekende tactiek van België naar Nederland", zegt Ten Hag. "Daar voelen ze zich sterk bij."

Ten Hag denkt dat de kansen fifty-fifty zijn. "Standard is een gerenommeerde club", aldus de Ajax-trainer op de persconferentie van maandag. "De vorm van de twee dagen zal doorslaggevend zijn. Vanuit ons perspectief hebben we het vertrouwen. Maar om nu zo nadrukkelijk de favorietenrol te pakken?"

Schöne vult zijn trainer aan. "Ik zou het ook zeggen als ik hem (Preud'homme, red.) was. Overal waar Ajax komt, zijn we bijna altijd favoriet. Maar in dit geval is Standard minstens de favoriet. Ze hebben het goed gedaan, zij hebben vorig jaar de beker gewonnen en ze spelen thuis met een enthousiast publiek. Ik denk dat wij een uitstekende ploeg hebben, maar dat heeft Standard ook."

Ajax speelt dinsdag in België, wanneer over een week de return is. In de eventuele laatste voorronde spelen de Amsterdammers tegen Slavia Praag of Dinamo Kiev.

Lees ook: Preud'homme werpt Ajax op als favoriet: "De druk ligt bij hen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen