De Jong wijst Jurjus aan als eerste doelman van De Graafschap

6 augustus 2018, 18:42

Henk de Jong heeft Hidde Jurjus aangewezen als eerste doelman van De Graafschap. De PSV-huurling was in een strijd verwikkeld met Agil Etemadi, die genoegen moet nemen met een reserverol. In het promotiejaar van De Graafschap stond Filip Bednarek onder de lat, maar zijn aflopende contract werd niet verlengd.

De Jong stelde beide keepers maandagmiddag op de hoogte van zijn keuze. "Het verschil zit hem in details", legt De Jong uit aan De Gelderlander. "De belangrijkste reden om voor Hidde te kiezen, is zijn ervaring in de Eredivisie. Hij heeft bijna zeventig wedstrijden achter zijn naam staan op het hoogste niveau. Natuurlijk zorgt het voor teleurstelling bij Agil, maar ik weet zeker dat hij er staat als we hem nodig hebben."

Etemadi moest zich vorig seizoen ook in die rol schikken, toen Bednarek de voorkeur kreeg. Bednarek staat inmiddels onder contract bij sc Heerenveen. Derde doelman bij De Graafschap blijft Jordy Rondeel. De Superboeren beginnen zondag aan het Eredivisie-seizoen, met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen