Van Aanholt voelt zich gevleid door de geruchten over Juventus

6 augustus 2018, 23:29

Of de geruchten kloppen is een tweede, maar de verhalen over interesse van Juventus doen Patrick van Aanholt in ieder geval goed. Verder wil de Oranje-international er ook niet te veel waarde aan hechten. "Het is maar een gerucht. Zolang mensen zich niet voor mij melden, ga ik me daar niet druk over maken."

Van Aanholt speelde zelf een goed seizoen met Crystal Palace en hij is tevens een serieuze kandidaat om de linksback van het Nederlands elftal te worden. De ontwikkeling van de 27-jarige Bosschenaar is Juventus niet ontgaan. Althans de Oude Dame zou de achtvoudig international in het vizier hebben. "Het is altijd goed als je in verband wordt gebracht met grote clubs als Juventus", zegt Van Aanholt tegen Sky Sports. "Het is een teken dat ik goed bezig ben."

Komend weekend begint hij in ieder geval aan het nieuwe seizoen met Crystal Palace. "Ik voel me goed en wil die lijn doortrekken. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Ik ben gelukkig hier. We hebben een goed team, mijn familie woont in Londen en mijn kinderen gaan hier naar school."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen