Spoorboekje: wat gebeurde deze zomer bij PSV en Glazen Bol

8 augustus 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 8 augustus.

Specials

{image[327878][right-half][]}Zo baande landskampioen PSV zich een weg door de zomer

Alweer bijna vier maanden geleden zette PSV rivaal Ajax voor schut. De Eindhovenaren pakten de titel en de Amsterdammers dropen met de staart tussen benen af. Om een nieuw fiasco te voorkomen, trok Ajax deze zomer de portemonnee. Bij de landskampioen heerst relatieve rust, maar is ook in het Philips Stadion het een en ander veranderd.

Glazen Bol deel III

Prolongeert PSV de titel of krijgen de Eindhovenaren een opvolger? Voor welke club wordt de KNVB Beker een prooi? En voor wie ligt er aan het einde van dit seizoen een enkeltje naar de Eerste Divisie klaar? Met de start van de Eredivisie voor de deur halen de redacteuren van FCUpdate.nl hun glazen bol uit de kast en wagen zij zich aan een voorspelling. In deel III waagt redacteur Teun Stiphout een voorspelling.

Wedstrijden

PAOK - Spartak Moskou (19.00 uur)

Het Spartak Moskou van Quincy Promes begint vanavond aan het kwalificatietoernooi van de Champions League. In de voorlaatste voorronde is PAOK, dat verrassend FC Basel uitschakelde, de tegenstander. Voor de Russen wordt het een hels karwei om het hoofdtoernooi te halen, want in de eventuele play-offs wacht de winnaar van het tweeluik tussen Benfica - Fenerbahçe, waar Phillip Cocu aan het roer staat.

Voetbal op tv

12.30 uur: Premier League-preview, Ziggo Sport, vooruitblik op het Premier League-seizoen

17.30 uur: Tango met De Oude Dame, FOX Sports 1, documentaire over CL-avontuur van Feyenoord in 1997

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen