Sainsbury: "Toen kwam PSV en was het geen moeilijke keuze"

7 augustus 2018, 19:34   Bijgewerkt: 7 augustus 2018, 20:17

Trent Sainsbury had de interesse van PSV niet helemaal zien aankomen. De Eindhovenaren zagen in de transfervrije Australiër een buitenkansje. De verdediger tekende dinsdag een driejarig contract bij de regerend landskampioen. "Maar aan de andere kant: ik speelde een prima WK en er waren meerdere clubs geïnteresseerd", zegt de 26-jarige Sainsbury.

"Maar toen PSV kwam, was het geen moeilijke keuze meer", laat hij na zijn presentatie weten aan Omroep Brabant. Dat Mark van Bommel hoofdtrainer is, maakte het voor Sainsbury interessant. Van Bommel assisteerde op het WK zijn schoonvader Bert van Marwijk, die bondscoach was van Australië. "Ik ken de trainer van het WK, dus het was uiteindelijk een makkelijke beslissing."

Uiteraard wil de Aussie zoveel mogelijk minuten maken voor PSV. "Dat is wel mijn persoonlijke doel voor dit seizoen, ja. Daarnaast moeten we het als team ook net zo goed doen als de afgelopen jaren en proberen om kampioen te worden."

Sainsbury is geen onbekende in de Eredivisie. Hij speelde anderhalf jaar voor PEC Zwolle, waarna de 38-voudig international uitkwam voor Jiangsu Suning, Internazionale en Grasshoppers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen