Gisteren gemist: Ajax verspeelt voorsprong, Cocu gaat onderuit

8 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 7 augustus 2018, 23:40

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 7 augustus.

Ajax geeft voorsprong weg en houdt return toch nog spannend

Ajax heeft vanavond (dinsdag) nagelaten zichzelf een zeer goede uitgangspositie te verschaffen in het tweeluik met Standard Luik. De Amsterdammers kwamen dankzij een weergaloos goede Dusan Tadic op een 2-0 voorsprong, maar gaven deze alsnog weg. In de blessuretijd kwam de thuisclub na een gemakkelijk gegeven strafschop op 2-2 in het Maurice Dufrasnestadion. Volgende week dinsdag zal Ajax aan de bak moeten om de play-offs van de Champions League-voorronde veilig te stellen.

BATE Borisov zet grote stap naar tweeluik met PSV

BATE Borisov heeft de beste papieren om PSV in de play-offs van de Champions League te treffen. De kampioen van Wit-Rusland won in Azerbeidzjan van Qarabag: 0-1. De winnaar van dit tweeluik neemt het in de laatste voorronde van het miljardenbal op tegen PSV.

Van de Beek weet nu niet zeker of hij bij Ajax blijft

Van de flinke concurrentiestrijd bij Ajax is Donny van de Beek op dit moment het voornaamste slachtoffer. De middenvelder is naar de bank verdrongen, en hij is daar niet blij mee. Van de Beek blijft zich honderd procent inzetten, maar sluit een vertrek niet langer uit. Op de Open Dag van Ajax zei Van de Beek nog dat hij Ajax trouw zou blijven.

Cocu mag ondanks verlies met Fenerbahçe blijven hopen op CL

Phillip Cocu heeft zijn eerste officiële wedstrijd als trainer van Fenerbahçe verloren. In de derde voorronde van de Champions League gingen de Turken op bezoek bij Benfica met 1-0 onderuit. Over een week krijgt Fenerbahçe in eigen huis de kans om de schade te herstellen.

Feyenoord is het beu en doet aangifte tegen fakkelgooiers

Feyenoord heeft aangifte gedaan tegen de personen die zaterdag tijdens de Johan Cruijff Schaal fakkels op het veld van het Philips Stadion gooiden. De club verwacht dat de KNVB, als organisator van de Super Cup, het voorbeeld volgt en dat ook het Openbaar Ministerie de zaak oppakt. Feyenoord vindt het tijd om de handen ineen te slaan en krachtig op te treden tegen de kleine groep die zich structureel misdraagt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen