Tadic: "Kunnen niet blij zijn, we hadden moeten winnen"

7 augustus 2018, 23:06   Bijgewerkt: 7 augustus 2018, 23:22

Ajax had dinsdagavond de voorsprong tegen Standard Luik nooit mogen verspelen. Dat stelt uitblinker Dusan Tadic na afloop. Volgens de Serviër is dit de laatste keer en mag dit Ajax niet weer overkomen. "Want wij willen titels en prijzen winnen", zegt Tadic.

"We kunnen hier niet blij mee zijn, want we hadden moeten winnen", zegt Tadic tegen Ajax TV. "We stonden met 0-2 voor en hadden alles onder controle. In de tweede helft hadden we een paar kansen. Die 0-3 hadden we moeten maken. We zullen moeten analyseren hoe dit heeft kunnen gebeuren, want dit mag niet."

Tadic bereidde op fraaie wijze de 0-1 van Klaas-Jan Huntelaar voor, en verdubbelde zelf de voorsprong. "Het is altijd belangrijk om op voorsprong te komen. Het begin van een wedstrijd is altijd moeilijk, omdat iedereen scherp en fris is. Bij een voorsprong kun je de wedstrijd controleren."

Zijn doelpunt was de verdienste van Hakim Ziyech, die de goal inleidde. "Hakim is een geweldige speler, een goede jongen. Het is mooi om met hem te spelen. We hopen allemaal dat hij blijft, hij is een van de belangrijkste spelers van ons. We kunnen goed met elkaar, dat hebben we kunnen zien."

Lees ook: Ten Hag: "0-3 maken we niet en weet je dat zij gaan komen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen