Van der Werff krijgt basisplek en is meteen Vitesse-aanvoerder

8 augustus 2018, 17:34

Maikel van der Werff verdringt Rasmus Thelander uit de basis en is donderdag tegen FC Basel meteen aanvoerder. De verdediger neemt de band over van Bryan Linssen, die in het tweeluik met Viitorul captain was. In die beide duels zat Van der Werff op de bank, maar maakte Thelander een matige indruk.

"Ik ben trots aanvoerder van Vitesse te zijn. In het veld ben ik altijd wel iemand die coacht en aanstuurt. Of het logisch is? Ik denk van wel. Ik zit hier het langst van allemaal", zegt Van der Werff, die drie jaar geleden overkwam van PEC Zwolle, tegen Omroep Gelderland. "Het is een keuze die de trainer maakt, maar het maakt het voor mij niet veel anders."

Voor Van der Werff is het te hopen dat hij een beter seizoen draait dan de vorige. "Ik wil het er niet over hebben. Ik heb het achter mij gelaten. Het begon goed, maar ik raakte geblesseerd. Toen kreeg ik weer een terugval en was het daarna af en toe wel en niet spelen. Het is dan moeilijk terug in het team te komen."

Vitesse speelt donderdagavond in de eigen Gelredome tegen FC Basel, een week later is de return en maken beide ploegen uit wie zich plaatst voor de laatste voorronde van de Europa League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen