Trencin raakt tegen Feyenoord extra gemotiveerd door kunstgras

8 augustus 2018, 21:28

Feyenoord speelt donderdag tegen AS Trencin op kunstgras. De Slowaakse opponent is op de hoogte dat een aantal Feyenoorders dat niet prettig vindt. Het Europese duel wordt gespeeld in het stadion van Zilina, maar ook in het eigen stadion van Trencin ligt nepgras. "We trainen er iedere dag op, voor ons maakt het geen verschil", aldus oud-Feyenoorder Joey Sleegers.

"In Nederland staan ze niet te springen om op kunstgras te spelen", zegt Sleegers tegen RTV Rijnmond. "Bij Feyenoord loopt ook een aantal rond dat niet van kunstgras houdt. We weten hiervan. Voor ons is dat een extra motivatie."

Voor Sleegers is het sowieso een extra motivatie om tegen Feyenoord te spelen. De 24-jarige aanvaller komt uit de Rotterdamse jeugdopleiding, maar brak in De Kuip nooit door. "Ik zat thuis op de bank de loting te kijken. Ik hoopte dat Feyenoord eruit zou komen. Als dat gebeurt, maakt dat iets extra's los. De wedstrijd in De Kuip is heel speciaal, maar nu eerste deze wedstrijd. Hopelijk kunnen we een goed resultaat neerzetten, zodat de wedstrijd in De Kuip ertoe doet."

Sleegers zegt dat Trencin niet van plan is om tegen Feyenoord in te zakken. "We zijn een ploeg die aanvallend voetbal speelt en erop klapt en dat gaan we tegen Feyenoord gewoon doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen