Fortuna Sittard stelt Ars aan als technisch manager

9 augustus 2018, 10:40

Sjoerd Ars krijgt bij Fortuna Sittard de kans om te gaan werken als technisch manager. De oud-spits, die afgelopen zomer afzwaaide als profspeler, heeft donderdag een contract getekend bij de club uit Limburg. Hij is dankbaar voor de kans die hij krijgt.

Ars gaat technisch directeur Mustafa Aztopal beleidsmatig en operationeel ondersteunen. De 34-jarige Ars stopte onlangs na zestien seizoenen met profvoetbal en heeft nu dus al een nieuwe uitdaging gevonden. Voorzitter Isitan Gün heeft vertrouwen in de oud-speler van de club. "Sjoerd heeft als speler een prachtige carrière achter de rug in Nederland en in het buitenland. In de voetbalwereld kent iedereen hem en hij heeft een goede naam opgebouwd. Dat hebben we zelf mogen ervaren, maar we hoorden het ook vanuit verschillende kanten. Zijn kennis en ervaring van het Nederlandse voetbal zijn voor ons van onschatbare waarde. Zijn komst is dan ook een verrijking voor onze club, waardoor er nog meer deuren voor ons open zullen gaan."

Ars zat al langere tijd te denken aan wat hij zou gaan doen na zijn loopbaan. Het wordt dus een rol bij Fortuna. "Ik ben ontzettend blij met het vertrouwen en de kans die ik bij deze mooie club krijg", legt hij uit. "Twee jaar geleden heb ik als speler bewust voor het project gekozen dat de destijds nieuwe eigenaren hadden bedacht en ingezet. Inmiddels zijn de eerste resultaten daarvan voor iedereen zichtbaar. De komende twee jaren wil ik de ervaringen die ik in mijn carrière heb opgedaan, zowel op als buiten het veld, inzetten om de volgende fase van ons gezamenlijke project te realiseren. De heldere visie, de enorme potentie en de vele enthousiaste mensen rondom Fortuna Sittard zijn voor mij de reden om mij te verbinden aan deze club. Ik kijk er naar uit om met dezelfde passie die ik als voetballer had, zowel mijzelf als de club Fortuna door te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen