Brands slaat weer toe en strikt Bernard, Mina en Gomes

9 augustus 2018, 18:04   Bijgewerkt: 9 augustus 2018, 20:28

Marcel Brands zit niet stil op de laatste dag van de transfermarkt in Engeland. De technisch manager van Everton versterkte zich donderdag in korte tijd met de transfervrije Bernard, die overkomt van Shakhtar Donetsk en telde tientallen miljoenen neer voor Barcelona-verdediger Yerry Mina. Ook André Gomes komt op huurbasis over van Barça.

De Braziliaanse middenvelder kost Everton geen transfersom, aangezien zijn contract in Oekraïne afliep. Hij tekent voor vier seizoenen in Liverpool. Yerry Mina kost Everton zo'n dertig miljoen euro. Daarnaast huren de Engelsen de middenvelder André Gomes voor een seizoen van de Catalanen en komt ook Kurt Zouma op huurbasis over. De 22-jarige verdediger wordt een jaartje geleend van Chelsea. Zodoende versterkt Brands zijn club nog behoorlijk op de laatste transferdag.

Het zijn niet de eerste nieuwe namen onder het bewind van Brands. Eerder haalde hij voor 55 miljoen euro al Richarlison van Watford, nam hij Lucas Digne van wederom Barcelona over en deed hij Davy Klaassen van de hand.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen