Van den Brom: "Doel is prestatie van vorig jaar evenaren"

10 augustus 2018, 13:45

AZ werd vorig seizoen knap derde in de Eredivisie en als het aan John van den Brom ligt, wordt die prestatie dit seizoen geëvenaard. Ondanks de teleurstellende Europese uitschakeling begint hij met een goed gevoel aan het nieuwe Eredivisie-jaar.

"Ons doel is om minimaal onze prestatie van afgelopen jaar te evenaren. We zijn nu bezig om het gevoel en de drive terug te krijgen die we hadden. Het enige voordeel van de Europese uitschakeling is dat we daar op het trainingsveld meer tijd voor hebben", zegt de coach op de clubwebsite. Zondag speelt AZ thuis tegen NAC Breda. "We hebben NAC goed geanalyseerd en weten wat hun spelintenties zijn. Het is, mede door hun nieuwe huurlingen van Manchester City, echter moeilijk in te schatten met welke jongens ze op het veld staan."

Of Bjørn Johnsen zondag in de basis start, wil de coach nog niet zeggen. "Dat beslis ik zaterdag. Hij heeft qua echte trainingsarbeid namelijk nog wat achterstand. Dat komt mede omdat hij na zijn interlands met Noorwegen later aan de voorbereiding is begonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen