Sarri duidelijk over Hazard: "Transfer is onmogelijk"

10 augustus 2018, 18:34   Bijgewerkt: 10 augustus 2018, 19:57

Chelsea-coach Maurizio Sarri zag met het vertrek van Thibaut Courtois naar Real Madrid en de verhuurde Michy Batshuayi (Valencia) in korte tijd twee Rode Duivels vertrekken. Over een transfer van Belg Eden Hazard wordt ook gespeculeerd, maar volgens Sarri is dat allemaal gebakken lucht: "Hazard blijft definitief bij ons."

Nu de transfermarkt in Engeland is afgelopen, mag de Premier League-grootmacht geen aankopen meer doen. Verkopen kan dus nog altijd wel, maar een vertrek van Eden Hazard is volgens de manager onbespreekbaar. "Een transfer is onmogelijk", klinkt het duidelijk op de persconferentie.

Volgens Sarri speelt het mee dat er bij een eventueel vertrek geen vervanger aangetrokken kan worden. "De transfermarkt is afgelopen en we kunnen dus geen belangrijke spelers meer vervangen. Hazard blijft definitief bij ons. Ik heb al enkele keren met hem gesproken en ik denk dat hij hier erg gelukkig is."

Het vertrek van Hazards landgenoot Thibaut Courtois werd opgevangen met jongeling Kepa Arrizabalaga. Ook daar wilde Sarri nog wel iets over kwijt tijdens de persconferentie. "De situatie van Courtois was duidelijk, hij wilde naar Madrid. Met Kepa hebben we nu een jonge keeper, maar wel een van de beste doelmannen uit Europa."

Chelsea begint zaterdag om 16.00 uur aan het nieuwe Premier League-seizoen. De club speelt op bezoek bij Huddelsfield Town.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen