Gisteren gemist: Heerenveen wint in Zwolle, Thomas naar PSV

11 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 10 augustus 2018, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 10 augustus.

Heerenveen eerste koploper na thriller in Zwolle

SC Heerenveen heeft aan een spectaculair eerste duel van de eredivisie drie punten overgehouden. De formatie van nieuwbakken trainer Jan Olde Riekerink won in Zwolle van PEC: 2-3. Mike van Duinen zette de Zwollenaren voor rust middels een penalty op voorsprong. Daarna scoorden de Friezen driemaal. In de tweede helft kreeg Morten Thorsby, die twee goals maakte, vrij snel rood en benutte Van Duinen opnieuw een penalty. Daar bleef het echter bij.

Ryan Thomas verlaat Zwolle voor PSV

Ryan Thomas maakt na vijf seizoenen bij PEC Zwolle een transfer in de Nederlandse competitie. De 23-jarige Nieuw-Zeelander gaat zich verbinden aan PSV, dat de speler nog wel medisch moet keuren. Als de keuring tot een goed einde wordt gebracht, tekent hij voor vier seizoenen.

Chelsea-manager: "Hazard blijft bij ons"

Chelsea-coach Maurizio Sarri zag met het vertrek van Thibaut Courtois naar Real Madrid en de verhuurde Michy Batshuayi (Valencia) in korte tijd twee Rode Duivels vertrekken. Over een transfer van Belg Eden Hazard wordt ook gespeculeerd, maar volgens Sarri is dat allemaal gebakken lucht: "Hazard blijft definitief bij ons."

Primeur: Eredivisie-clubs gaan samen data verzamelen

De Eredivisie voert wederom een technologische vernieuwing door. Eerder werd al bekend dat de VAR dit seizoen gebruikt zal worden en vrijdag heeft de competitie aangekondigd dat de clubs de handen ineen slaan wat betreft het verzamelen van data. De Nederlandse competitie heeft daarmee een wereldwijde primeur te pakken.

United wint van Leicester en is lijstaanvoerder in Engeland

Manchester United is de eerste koploper van de Premier League. Op Old Trafford was de equipe van José Mourinho met 2-1 te sterk voor Leicester City. Al heel snel benutte captain Paul Pogba een strafschop, waarna Luke Shaw in de slotfase de wedstrijd in het slot gooide. In blessuretijd redde Jamie Vardy de eer voor de gasten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen