Henk de Jong: "Het is fantastisch dat het stadion vol zit"

11 augustus 2018, 11:42

De Graafschap speelt morgen (zondag) als promovendus de openingswedstrijd tegen Feyenoord. De Rotterdammers blameerden zich in Europa, maar De Graafschap-trainer Henk de Jong gaat niet ineens naast zijn schoenen lopen. "We willen het thuispubliek iets bieden."

Volgens velen is De Graafschap samen met medepromovenda Fortuna Sittard en FC Emmen de voornaamste kandidaat om te degraderen. De Jong geeft de kenners geen ongelijk. "Ze onderschatten ons echt niet", zegt hij tegen De Gelderlander. "We zitten midden in een groeiproces. Het is zaak om mooi rustig te blijven en het tegendeel van de kenners te bewijzen."

Zondag kunnen de Superboeren meteen voor een stunt zorgen door Feyenoord te verslaan. De Rotterdammers liepen midweeks een flinke knauw op door af te gaan tegen AS Trencín en De Jong verwacht dat de winnaar van de Johan Cruijff Schaal getergd naar De Vijverberg komt. "Daar moeten we slim mee omgaan. We willen het thuispubliek iets bieden. Het is fantastisch dat het stadion vol zit, maar het zou nog mooier zijn als dat de rest van het seizoen ook het geval is. Daarvoor moeten we tegen Feyenoord iets teweeg brengen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen